Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Animo bij Jong Talent wedstrijden

Home » Nieuws » Animo bij Jong Talent wedstrijden

Afgelopen zaterdag 14 april was de 2e jong talent wedstrijd voor de Animo meisjes in de turnhal van GV Barendrecht. Pamela Holder en Ruby Rijsdijk deden hier aan mee. Hun doel was een verbeterd resultaat laten zien t.o.v. de vorige wedstrijd. En dat hebben ze met glans gedaan.

Pamela had een totaal van 30.60 punten met wel liefst 2 dikke achten, helaas was de evenwichtsbalk een struikelblok en dat is het doel voor volgende wedstrijd. Ruby had totaal 29,50 punten met allemaal mooie zevens. Voor haar was de brug het verbeter punt voor de volgende keer.

Er volgt nu nog 1 wedstrijd en dat is gelijk de Finale… De punten van eerste en de tweede wedstrijd tellen dan ook nog mee. De Finale zal plaatsvinden op 16 juni in de turnhal van KDO Lekkerkerk. Tot nu toe een leuk resultaat voor deze dametjes van 7 jaar en een prima wedstrijdervaring. Er is nog lekker veel tijd om te oefenen voor de volgende keer. Al is het veel belangrijker dat ze zich goed voorbereiden voor volgend jaar, want dan gaan de meiden voor het echie! Dan staat de grote KNGU wedstrijden voor de deur.