Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Lidmaatschap

Home » Informatie » Lidmaatschap

Aanmelden

Heeft u of uw zoon/dochter 2 proeflessen meegedraaid, download u dan hier het aanmeldingsformulier.

Wijziging

Maak gebruik van het wijzigingsformulier indien u uw rekeningnummer wilt wijzigen. klik hier. Overige wijzigingen kunt u per mail doorgeven.

Opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk minimaal 1 volle maand voor het beëindigen van het kwartaal te geschieden. Opzegformulier kunt u hier te downloaden. U kunt ook de ledenadministratie mailen met een verzoek tot opzegging.

Alle formulieren kunnen per post verstuurd worden naar:

GV Animo-Hoogvliet
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 607
3190 AN Hoogvliet

U kunt het inschrijfformulier of indien bij wijziging van uw rekeningnummer het wijzigingsformulier ook als pdf (ingescand) vorm, indien voorzien van een authentieke handtekening, mailen naar: ledenadministratie@animohoogvliet.nl. Overige wijzigingen kunt u per mail doorgeven.

Bij blessures kan er ook een tijdelijke stop van de contributie worden aangevraagd. Neem in dit geval contact op met de ledenadministratie.

Ter info: heeft u al contributie voor het kwartaal/jaar betaald, dan kunt u tot het einde van het kwartaal/jaar de lessen volgen. Wenst u direct te stoppen dan is dat uiteraard mogelijk, echter vindt er geen resitutie van de contributie plaats.

VERENIGEN

Dat is iets wat leden samen zullen moeten doen. Niet aan de zijlijn staan maar samen: besturen, lesgeven en activiteiten organiseren. Het gaat helaas niet vanzelf!