Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

De Nationale Sportweek bij ANIMO!

Home » Nieuws » De Nationale Sportweek bij ANIMO!

Gymnastiekvereniging Animo heeft wederom deelgenomen aan de Nationale Sportweek.
Vanaf 13 april t/m 21 april was in het hele land extra aandacht voor Samen Sporten! Animo had de kijkdagen georganiseerd voor alle bekenden van onze turnende leden, zodat er een kijkje genomen kon worden in de keuken van Animo. Ook mocht er naar hartenlust gefilmd en gefotografeerd worden.

Op woensdagmiddag was er de talententest. Maarliefst 13 meisjes waren langsgekomen om zich te laten testen. Ongeveer de helft is gevraagd voor de Jong Talent Selectie, maar slechts enkele zullen het tot de eindstreep halen. Turnen in divisie 1 en 2 is slechts voor weinigen weggelegd, want alleen met talent kom je er niet, er moet hard gewerkt worden.

Zaterdagmiddag was het een klein feestje voor de A en B selectie en de springgroepen. Zij mochten samen met een introducé turnen in de turnhal van Turnbizz Hellevoetsluis (helaas slechts 1½ uur). De jongens en meiden vonden het allemaal erg leuk en willen héél graag een dergelijk halletje in Hoogvliet hebben!!! Dat wordt even lang doorsparen dus… Voor de recreatiegroepen proberen we aan het eind van het seizoen ook een paar uurtjes te regelen in de turnhal.

Al met al een geslaagd weekje ondanks de eerdere tegenslagen. Volgend jaar proberen we het weer en dan met nog een grotere inzet.

Animo bedankt AVR voor het sponsoren van de poloshirts voor de leiding en bestuursleden.

De Nationale Sportweek en Stichting Rotterdam Sportsupport ondersteunen en Sponsoren dit initiatief van Animo. Gymnastiek/ Turnen komt zo meer onder de aandacht en het lid worden/zijn van een sportvereniging wordt gestimuleerd.