Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Recreatie bij G.V. Animo telt ook mee

Home » Nieuws » Recreatie bij G.V. Animo telt ook mee

Afgelopen Zaterdag was het dan weer tijd voor de tweede Turncompetitie (TUCO) dit jaar. In de turncompetitie moeten  de turnsters 2 wedstrijden turnen, de uitslagen van die twee wedstrijden opgeteld bepaalt de winnaar en dus zal je op beide wedstrijden goed moeten presteren. Deze wedstrijden zijn van niveau NTS 17 t/m niveau 11.

In de eerste ronde deden er totaal 6 meisjes mee van Animo, vooral Aniek Mostert die de eerste wedstrijd 6de stond heeft dit vooral goed  gemaakt naar een keurige 2de plaats. Ook Duenne Mol behaalde een mooie 8ste plaats, daarop gevolgd door Dionne de Rooij & Abigail Pothoff met een 11de plaats. Maar ook Manouk Heskens die de vorige wedstrijd 7de stond kwam op een 4de plaats uit doordat zij haar oefeningen veel beter uitvoerde, maar ook Marije van Welie liet zien dat je met netjes turnen een mooie 8ste plek kan vasthouden.

In ronde twee lieten ook 6 meisjes van Animo zich van het hun beste kant zien door goed te presteren. Op niveau 14 liet Rachelle Wolters een keurige en beheerste oefening zien wat resulteerde in een 6de plek, ook Destiny Teerds heeft zich ten opzichte van de vorige wedstrijd vooral verbetert op de vloer en eindigde op de 11de plek.

Maar natuurlijk hebben ook Tara van Rooijen & Fleurella Hooi hun beste beentje voorgezet in 1 van de beide wedstrijden. Aziza Khatab ook op niveau 14 maar dan een andere leeftijdscategorie liet zien dat zij een supersprong kan met een 9,6 en werd uiteindelijk  7de. En dan de laatste in deze categorie Fabienne Vuijk die met 1 tiende punt verloor van de nummer 1 maar toch een mooie 2de plaats haalde.

In ronde 3 & 4 waren er nog maar 3 meiden die uit kwam voor Animo. Rachella Alibaks behaalde een mooie 4de plaats met een betere brug oefening en Sherilyn Woudenberg kreeg het hoogste cijfer van de dag op sprong een 9,9 en behaalde een 2de plaats. Isabella Nagel stond na de eerste wedstrijd 2de, maar omdat zij toch net dat beetje extra gaf heeft zij toch een 1ste plaats gekregen en zeker verdiend.

Dit was weer een goede dag voor G.V. Animo Hoogvliet.