Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Animo meisjes succesvol tijdens mini-tuco

Home » Nieuws » Animo meisjes succesvol tijdens mini-tuco

Aan talenten ontbreekt het niet bij Animo. Dat bleek zaterdag 30 september in sporthal Hoogvliet waar de jongste selectie meisjes in actie kwamen.

Al ‘s morgens om half 9 begon de eerste wedstrijd. 3 van onze meisjes turnden in deze ronde. Indy Teijl en Ronize Bynaar namen deel in categorie NTS 17, geboren in het jaar 2001. Deze meiden turnden een uitstekende wedstrijd. Ronize werd zelfs 2e en mocht op het podium plaatsnemen, alwaar zij een grote beker kreeg overhandigd. Indy eindigde op een mooie 4 plek, net 2 tiende tekort voor het brons.

Ook Lisanne Ketting turnde in de eerste wedstrijd, in categorie 17, geboren in het jaar 1999. Haar balkoefening werd beloond met een 8.5! De hoogste dagscore op dit onderdeel. Helaas kwam Lisanne 2 tiende tekort voor een podiumplaats, maar een derde plek is natuurlijk ook fantastisch!

In de 2e wedstrijd turnde Rocheandra Fraay haar wedstrijd. In de categorie NTS 17, geboren in het jaar 2000. Ook Rocheandra haalde een prachtig cijfer op de balk. Met een 8.3 de hoogste score in haar leeftijdscategorie. Uiteindelijk eindigde Rocheandra op een keurige 2e plaats!

In de 3e en laatste wedstrijd was het de beurt aan Ruby Rijsdijk en Sanne Bruinink om hun kunsten te tonen. Zij namen deel in de categorie NTS 12, geboren in het jaar 1999. Ook deze dames deden het ondanks de zenuwen erg goed. Ruby behaalde de hoogste score op sprong en lange mat. Sanne liet een schitterende sprong zien en een mooie brugoefening. Uiteindelijk werd Ruby 2e en Sanne 3e.

Kortom, zeer goede resultaten van onze meiden! En bovenal zijn ze een stukje wedstrijdervaring rijker.