Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Animo scoort veel gouden plakken op Rayonwedstrijden!

Home » Nieuws » Animo scoort veel gouden plakken op Rayonwedstrijden!

Sporthal Hoogvliet was weer voor even een turnhal geworden op zaterdag 23 mei. Terwijl om de hoek de muziek van Day of Dance over de Binnenban klonk, was het de muziek van de prachtige vrije oefeningen van de turnster van Rayon Rotterdam Zuid die door de sporthal galmde.

Verschillende verenigingen uit Rotterdam Zuid gingen met elkaar de sportieve strijd aan op turngebied. Helaas was het deelneemsterveld flink geslonken door nationale wedstrijden elders, maar dat mocht de prestaties niet in de weg staan.  Turnlust, E&S, THOR, Lombardijen, Spartaan, STAR, Barendrecht en Animo waren de deelnemende verenigingen. Er werden in elke categorie prijzen uitgedeeld wat een ware medailleoogst werd.

Animo kwam goed uit de verf. Alle turnster van de B én C selectie namen deel en ook 3 turnsters van de A selectie waren van de partij. Er waren enkele bijzonderheden aan het optreden van Animo op deze dag: voor het eerst namen alle 3 de selecties + de jongensgroep van Animo tegelijkertijd deel aan een wedstrijd (buiten de wedstrijden in eigen gelederen uiteraard) en waren alle selecties in hetzelfde nieuwe trainingspak met sporttas uitgedost.

Met grote dank aan onze sponsors: YourGymWorld.com, Westland Partners, Eric Oskam Techniek en InToPrint liepen de selectieleden voor het eerst in de geschiedenis van Animo in dezelfde kleding. Ook de trainers waren in hun nopjes. “Het is een professioneel gezicht naar buiten. Animo probeert zich sterk staande te houden en op allerlei gebied te organiseren en profileren”, aldus  voorzitter Harrie Vendeloo.

Maar het belangrijkste blijken altijd de harde resultaten, dus de winnaars van een gouden plak: Myrthe van Baardewijk, Naomi van Genderen, Laura Moret, Lindsey Zwaan, Yannick en Rick Vermeulen, Samantha Bosdijk, Ashley Bek, Jordi Kieft, Bram Vaandrager en Jeffrey Hilling.

Wilt u de turners én turnsters van Animo eens in actie zien, dat kan! Iedereen is welkom op 20 juni in Sporthal Hoogvliet op de jaarlijkse clubkampioenschappen. De entree is altijd gratis!