Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Animo turnsters naar Jong Talent Wedstrijd

Home » Nieuws » Animo turnsters naar Jong Talent Wedstrijd

Zaterdag 11 februari ’06 was de eerst wedstrijd voor de Jong Talent turnsters van de regio Rotterdam. Deze werd gehouden in de permanente turnhal van GV. Barendrecht. Voor Animo Hoogvliet deden de 7 jarige Eythora Thorsdottir en Noor de Korte mee aan deze wedstrijd. Helaas kon Linde Taselaar niet meer deelnemen. Zij gaat verhuizen en daar trainen bij topclub, met eigen turnhal, SVOD Deventer.

Voor Ethora en Noor was dit niet de allereerste wedstrijd, want in sporthal Hoogvliet hebben ze al meegedaan met de onderlinge wedstrijd en de Animo cup en de Rayonwedstrijd, maar ook op de Bosan Cup in Woerden hebben ze deelgenomen op 2 toestellen. Dit was wel hun eerst wedstrijd waar ze tegen veel meisjes van hun leeftijd moesten turnen. Een soort pijlmoment dus. Ondanks dat ze wel erg zenuwachtig waren, behaalde Eythora een 8.8 op de balk en Noor een 7.2 op brug. Uiteindelijk werd Eythora 5e en Noor 9e.

Deze Jong Talent Wedstrijd bestaat uit 2 wedstrijden en een Finale. De plaatsen kunnen onderling dus nog sterk gaan veranderen, want er wordt al flink serieus getraind door deze dametjes en ze willen dolgraag een medaille halen.
De volgende wedstrijd zal zijn op zaterdag 22 april ’06 in de turnhal van KDO in Lekkerkerk.

Hopelijk zijn er dan weer supporters bij. Heel leuk dat er een aantal meiden van de A waren komen kijken en hun collega’s hebben toe gejuicht en ondersteund.

Tot volgende keer,

Eliza en Larissa