Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Animo’s Jongturntalentje Pamela Holder in de prijzen!

Home » Nieuws » Animo’s Jongturntalentje Pamela Holder in de prijzen!

Zaterdag 16 juni werd er de Finale gehouden in de cyclus van JongTalentWedstrijden. Er waren totaal 3 wedstrijden, de eerste in Lekkerkerk, daarna een in Barendrecht en de laatste en tevens Finale werd ook gehouden in Lekkerkerk. Deze verenigingen beschikken over een eigen turnhal wat het aangenaam en makkelijker organiseerbaar maakt voor deze nog jonge en talentvolle meisjes van 8 jaar.

Aan de Finalewedstrijd nam 1 turnster van Animo Hoogvliet mee namelijk Pamela Holder.  Pamela begon bij het inturnen wat zenuwachtig en wiebelig. Maar toen ze op het eerste toestel haar wedstrijdoefening moest laten zien op de lage mat, deed ze alles erg netjes en strak zonder enige wiebel. De wedstrijd was dus goed van start gegaan. En dat had zo zijn weerslag op de gehele wedstrijd. Want met 3 achten en 1 bijna acht wist ze 2e van de dag te worden!

Maar de JongTalentWedstrijd bestond uit 3 wedstrijden samen, waarvan de beste wedstrijd telde samen met de finale. De punten worden bij elkaar op geteld en Pamela was 3e geworden van de gehele cyclus. Dit was een grote verassing voor Pamela en voor de trainster, want die schrok toen Pamela haar naam werd omgeroepen en ze plaats mochtnemen op het schavot.  Pamela heeft zo al wat ervaring op kunnen doen en dat is prettig, want volgend seizoenen mag zij aan de echte wedstrijden van de KNGU gaan deelnemen.

Wilt u zelf zien hoe leuk en met plezier de meiden van Animo kunnen turnen. U bent op 23 juni a.s. van harte uitgenodigd om te komen kijken tussen 9.00 en 16.30 uur in Sporthal Hoogvliet. G.V. Animo houdt dan haar Onderlinge Wedstrijden. Er wordt door 110 kinderen deelgenomen aan dit evenement en zij laten zien waar ze het hele jaar zo fanatiek voor geoefend hebben, elke week weer! En uiteraard strijden ze ook om de Clubbekers te bemachtigen. Ze kunnen Clubkampioen Recreatie worden, of Clubkampioen bij de Heren, Clubkampioen bij de B selectie en Clubkampioen bij de A selectie.