Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Clubkampioenen GV Animo 2016

Home » Nieuws » Clubkampioenen GV Animo 2016

Zaterdag 11 juni waren in de Campus van Hoogvliet de onderlinge wedstrijden van gymnastiekvereniging Animo. Dit worden ook wel de “clubkampioenschappen” genoemd!

Alle leden van Animo mogen meedoen aan deze wedstrijd. De dag begon met de kleine peuters en kleuters, zo aandoenlijk om te zien. Onder begeleiding van vele juffen lieten ze zien waar ze op geoefend hadden en vooral de koprollen zaten er goed in! Ook de jongens en meiden van de recreatie hadden hard geoefend en lieten echte turnoefeningen zien. Het is niet alleen moeilijk over de kop gaan, maar alles in de goede volgorde als een hele oefening is best lastig. Ze brachten het er goed vanaf en er waren heel wat trotse koppies. De springgroep deed ook mee met enkele individuele springers. De groepsspringers zijn in voorbereiding voor de Ahoy-cup, die waren er niet bij.

De selecties lieten turnen op wat hoger niveau zien. Te beginnen met twee groepen Jongtalent: de voor-instap en de mini’s. Als er wat meer trainingsuurtjes komen volgen de moeilijkere elementen vanzelf. Met duidelijke verbetering en al heel knappe oefeningen maakt deze groep al veel progressie. Een pluim voor de kinderen en hun juffen. De wedstrijdgroep was ook goed vertegenwoordigd en juf Anne mag tevreden terugkijken op de prestaties van haar pupillen. De turnselectie liet aan het einde van het seizoen nog een paar leuke stunts zien en kreeg de handen regelmatig op elkaar. Trots en tevreden na een lang turnseizoen was dit een leuke afsluiter van het jaar.

Bij de prijsuitreikingen zijn er vele medailles uitgedeeld en was het met 104 deelnemers een hele leuke sportieve wedstrijddag. Alle gouden medaille winnaars zijn: Jeyli Luciano, Jelany Zimmerman, Nya Prevos, Romaysa Azzouzi, Anne Brugman, Giordialis Lindeborg (2x), Shurdailles Calmera, Toni van Henningen, Janna Klapwijk, Chiara Rijkeboer, Senna Heel, Francis Visser, Alyssa Erkelens, Samantha van Dorp, Ilya Goltsev, Elif Turan, Jenary Anthony, Aroya Bonnema, Caitlin Rietveld, Demi Verbeek, Angelina Dees, Romy Snijder en Milou Erkelens.

 

Animo’s clubkampioenen 2016:

Peuters en kleuters: Nya Prevos

Recreatie: Samantha van Dorp

Jongens: Ilya Goltsev

Jongtalent: Jenary Anthony

Wedstrijdgroep: Elif Turan

Selectie: Milou Erkelens