Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Eythora Thorsdottir en Noor de Korte op JongTalent Wedstrijd

Home » Nieuws » Eythora Thorsdottir en Noor de Korte op JongTalent Wedstrijd

Eythora Thorsdottir en Noor de Korte waren actief in de JongTalentWedstrijden die in de regio Rotterdam gehouden werden. Zij zijn nog 7 jaar en deden beide mee in niveau 10. Volgend jaar mogen ook zij aan de grotere toernooien mee doen.

Helaas geen plaatsen op het podium, maar goede progressie en duidelijk verbetering van de concentratie en meer wedstrijdervaring.. En dat is heel belangrijk in de prille ontwikkeling van deze jonge meiden. Eythora werd uiteindelijk 4e van de dag en 4e in totaal over alle wedstrijden en Noor werd 8e van de dag en 9e over het totaal.

A.s. zaterdag zijn in Sporthal Hoogvliet weer de onderlinge wedstrijden. En natuurlijk zijn Marvin, Eythora, Noor, de finale-gangers Melanie en Robin en alle andere turn(st)ers van Animo aanwezig om nu onderling de sportieve strijd aan te gaan.

Vanaf 9.00 uur zijn de jongste turner en turnsters aan de beurt. Rond 11.00 uur zullen de jongens en meiden tieners van start gaan en om 13.00 uur zullen de A en B selectie de wedstrijddag afsluiten met hele spectaculaire sprongen en onderdelen. De entree is gratis en u bent van harte welkom om eens met onze vereniging kennis te maken!