Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

G.V. Animo’s onderlinge wedstrijden 2006

Home » Nieuws » G.V. Animo’s onderlinge wedstrijden 2006

Gymnastiekvereniging Animo heeft op 17 én 24 juni de onderlinge wedstrijden gehouden. Helaas op 2 zaterdagen i.v.m. met een fout over de verhuring van de vrije oefeningsvloer. Maar Animo heeft het opgelost in voordeel van de andere vereniging.

De A en B selectie hebben dusdanig hoog niveau dat er zonder deze speciale vloer geen wedstrijden meer gehouden kunnen worden. Dat is als een voetbalveld zonder goals. Dus waren alle recreatie meisjes dit jaar een week eerder aan de beurt dan de selecties en niet zonder succes. Behalve dat het een leuke en sportieve aangelegenheid was werden er door de deelneemsters leuke oefeningen neergezet. Bij de recreatiemeisjes gaat het om het plezier, maar is het nog leuker als er ook nog lekker geturnd word. En dat deden ze ook.

Alle 1e plaatsen: Ronde 1; Peuters: Dominique Vermeulen, Kleuters: Lisanne Ketting, ‘99: Aniek Mostert, ’98: Tara Rooijen, Jongens: Daan van Stralen.
Ronde 2: ’97 Renee Verschoor, ’96: Mila Passenier (tevens wisselbeker recreatie), ‘94/’95: Manon Thieme, heren: Ryan van Nes (tevens wisselbeker heren).

En dan volgt zaterdag de 24e juni. Alle turnsters en vele ouders zijn om 10.00 uur weer aanwezig om alle turnspullen op te zetten. En vele handen maken licht werk, dus het was zo gebeurt. En de deelneemsters hebben wat moois laten zien. Helaas was er weinig publiek. Ze hebben allemaal gemist wat voor een prachtige turnstukjes werden geshowd. Want vele deelneemsters lieten nieuwe elementen zien die ze geleerd hebben afgelopen jaar en de grote vooruitgang die nog steeds aanwezig is. Zeker ook bij de B selectie was een hele duidelijke stijgende lijn zichtbaar. Zij zoeken aansluiting bij de A selectie. Terwijl die op hun beurt de aansluiting bij de nationale top blijven zoeken. Dus de salto’s met schroeven vlogen je om de oren en was het fantastisch om te zien. Trainers, ouders, familie en bestuur genoten overduidelijk en de spanning was hoog voor de turnsters want het zat allemaal dicht op elkaar.

Ook van Ronde 3 de 1e plaatsen; B selectie: ’92 e.o.: Dorine Wilschut (tevens wisselbeker B), ’95/’91: Sabrina Rikkers ’98-94: Savannah Buitenman.
’90 e.o. : Natalja Kersten. A selectie: ’95 e.o.: Milou Erkelens (tevens wisselbeker A), ’98/’97: Eythora Thorsdottir.

En wie de ook wisselbeker heef gewonnen, mag zich een jaar lang Clubkampioen van Animo noemen!