Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

GV Animo houdt Diploma -Dag

Home » Nieuws » GV Animo houdt Diploma -Dag

Diploma-Dag

Gymnastiekvereniging Animo heeft op 7 november een Diploma-dag gehouden in de turn/gymzaal Campus te Hoogvliet.

Vanwege de maatregelen zijn alle wedstrijden verplaatst naar 2021. Animo wilde toch iets doen voor hun jeugdige leden, omdat er al zolang geen activiteiten/wedstrijden hebben kunnen plaatsvinden. De kinderen werken graag naar iets toe en willen ook graag aan hun familie en vrienden laten zien wat ze allemaal leren in de wekelijkse turnlessen. Dus van peuter tot recreant en selectie tot springgroep konden zich inschrijven voor deze dag.

Het was Animo er veel aangelegen om ook iedereen te laten meekijken, dus is er flink in de buidel getast en een heuse livestream opgezet. Live Media Facilities en Revelation Events wilde de vernieuwende uitdaging aangaan. Wel vier professionele camera’s stonden in de zaal om alles live uit te zenden. Voor de eerste keer ging het helaas niet helemaal zoals gehoopt, maar de wil was er en uiteindelijk is het toch gelukt!

Rekening houdend met álle maatregelen en de fijne medewerking van de ouders van de kids is het een hele leuke dag geworden voor de Animo-leden.

In kleine groepjes konden ze hun kunsten laten zien en de jury beloonde hun prestaties met een gouden, zilveren of bronzen ster. Deze werd op een kleurig diploma geplakt om mee naar huis te nemen, samen met een polaroidfoto. En het pakketje werd compleet gemaakt met een heel mooi t-shirt!!!

Vanwege het 65-jarig bestaan van Animo en de lancering van het nieuwe logo krijgen alle leden van Animo dit t-shirt, ook al hebben ze niet meegedaan aan de Diploma-dag.

De kinderen gingen naar huis met een grote glimlach en aan de positieve reacties te horen is het voor herhaling vatbaar. Misschien volgt er wel een tweede versie….