Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Gymnastiek vereniging Animo volop in beweging

Home » Nieuws » Gymnastiek vereniging Animo volop in beweging

De selectie turnen dames van GV Animo heeft een doorstart gemaakt in september met oude bekenden. Trainster Larissa Sträter is weer terug op het Animo honk en zeer verdienstelijk turnster Milou Erkelens is nu trainster geworden. Samen met Nathalie Kombrink en Marit Mostert die voorheen de jong talenten trainingen gaven is er een heel leuk en actief trainersteam ontstaan.

Hoogvliet – Ook in het bestuur zijn er nieuwe mensen toegetreden. De recreatiegroepen en springgroep hebben onder hoofdleiding van Samantha van Dorp een leuke en actieve groep. Er zijn wat leuke activiteiten geweest als een talententest en een onderling springwedstrijdje. De kerstdisco staat eraan te komen en de eerste rayonwedstrijd is achter de geturnd. Met allemaal hele jonge meiden heeft de turnselectie dames meegedaan aan de Rayonwedstrijd Rotterdam Zuid. Nog niet iedereen kon meedoen, want na 3 maanden turnen kan niet iedereen dat al. Dus de 2 jonge meiden Sofia en Eliza deden nog niet mee en Sarah liep eerst alleen mee met de warming up en als hulpjuf tijdens de wedstrijd.

Wie er wel mee deden: Noa van Gelderen, Elin de Pan, Rima Noorzai, Yaèlle Prevos en grote zus Nya Prevos. “Het was allemaal erg spannend en toch ook leuk! Yaèlle en Rima mochten in de ochtend de spits afbijten. En het ging heel goed voor deze meiden van respectievelijk net en bijna 7 jaar. Ze werden 2e en 3e, super knap dus. Nya werd 2e in haar groepje bij de pupillen 1 N3 en Noa en Elin werden na een knappe wedstrijd 6e en 7e bij de mini’s. De meiden hebben het goed gedaan en veel geleerd. Voor de meeste was het toch hun eerste wedstrijd. We gaan dus lekker hard trainen voor de volgende wedstrijden, want het seizoen is net begonnen!”