Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Jong Talent in actie op Mini-Tuco

Home » Nieuws » Jong Talent in actie op Mini-Tuco

Deze zaterdag was de Campus in Hoogvliet gevuld met allemaal kleine turnertjes en turnsteetjes. Er werd door het Rayon Rotterdam Zuid een Mini-Tuco georganiseerd. Tuco staat voor turncompetitie, maar mini staat niet voor een kleine wedstrijd, maar voor de jongste kinderen!

Alle kinderen met geboortejaar 2008 tot 2011 mochten meedoen in verschillende categorien. En voor alle broertjes en zusjes was er een beweegplein zodat ze niet stil hoefde te zitten en toch naar hun broer of zus konden kijken. Animo had ook een groepje met meisjes uit 2009 ingeschreven die bij de jong talentgroep van juf Nathalie turnen. Sommigen turnen al iets langer en sommige pas net, maar ze turnen voor het eerste jaar bij de jong talent selectie en deden mee op Niveau mini.

Heel spannend natuurlijk zo’n wedstrijdje en wat een gekke kriebels in je buik als je op de balk staat! Jenary, Abigail, Charlissa, Sylvie, Nessa, Charissa, Liv, Esmee en Anne lieten zien dat met 3 uurtjes trainen per week je een échte hele oefening aan de jury kan laten zien! Het was een fantastisch leuke ervaring en ongeacht het puntenaantal ging iedereen met een mooie medaille naar huis.