Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Jong talent wedstrijd

Home » Nieuws » Jong talent wedstrijd

Op zaterdag 13 maart was het weer tijd voor Lotte de Visser, Marit Mostert, Hannelore van Hemert, Serena Vuijk, Esmee Breddels en Nicole Vlasblom van de Jongtalenten van Animo Hoogvliet om in actie te komen voor de 2ejongtalentwedstrijd, ditmaal in Lekkerkerk.

De wedstrijd werd gestart op balk, voor de meeste meiden het minst leuke onderdeel. Toch was hier een vooruitgang te zien, veel minder vallen en veel betere sprongen. Vervolgens naar vloer, hier werden mooie oefeningen geturnd met zelfs een extra boogje achterwaarts van Serena. Toen naar sprong. Tijdens de vorige wedstrijd lukte het helaas maar bij 2 dames om een overslag over de kast heen te springen. Ditmaal deden Hannelore, Marit en Serena handstand platvallen op een verhoging en Lotte, Nicole en Esmee maakte een overslag over de kast. Kortom een enorme vooruitgang in vergelijking met de vorige wedstrijd! Als laatste brug, ophurken is een lastig onderdeel uit de oefening maar dit ging erg goed bij Esmee en Nicole.

Bij de andere meiden wilde het helaas nog niet lukken, maar zij gaan hier hard voor trainen voor de volgende wedstrijd. De meiden zijn zeer vooruitgegaan en dat was ook terug te zien in de uitslagen, Esmee Breddels draaide een goede en stabiele wedstrijd en eindigde zelfs op een 3e plaats! Op naar de finale op 24 april in Lekkerkerk.