Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Met korting naar Fantastic Gymnastics NK 2016

Home » Nieuws » Met korting naar Fantastic Gymnastics NK 2016

Op 25 en 26 juni 2016 vieren we wederom Fantastic Gymnastics in Rotterdam Ahoy. 

Zie de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland
Meer dan 15.000 bezoekers en 5.500 sporters hebben de afgelopen drie jaar genoten van het Fantastic Gymnastics! Op 25 en 26 juni 2016 vormt het prachtige Ahoy-complex wederom hét decor voor de Nederlandse Kampioenschappen turnen (dames & heren), trampolinespringen, ritmische gymnastiek, acrobatische gymnastiek, jazzdans en streetdance.

Ontdek de diversiteit
Ben je een echte turnfan, ga dan ook eens kijken bij acrobatische gymnastiek of streetdance. Of alleen trampolinespringen live gezien, kom dan ook eens kijken bij groepsspringen, jazzdans of ritmische gymnastiek! Stuk voor stuk sporten waar de kunst van bewegen centraal staat. Gymmen, turnen, springen en dansen een heel weekend onder één dak in Ahoy Rotterdam.

Speciale editie
Dit jaar heeft Fantastic Gymnastics NK 2016 iets bijzonders! Naast de Nederlandse Kampioenschappen is het evenement ook een officieel kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van onze Nederlandse toppers! Moedig je favoriete toppers aan in een vol Ahoy opweg naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro!

Ervaar het zelf op het Beweegplein
Freerunning, dansen, peuter- en kleutergym op nijntje’s beweegplein, battelen, ritmische gymnastiek, tumblingbanen, 50+-gym. Van beginner tot gevorderde, van de allerjongste tot de ouderen. Ervaar de gym- turn-, spring- en danssport en kom zelf in beweging op het grote Beweegplein.

Let op!
Voor leden van Animo Hoogvliet is een speciale link om met korting tickets voor Fantastic Gymnastics NK2016 te bestellen! Wanneer de tickets via deze link worden besteld ontvangt je  automatisch korting op de tickets.

EXCLUSIEVE CLUBLINK: 
Klik hier voor de bestelling met korting