Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Medailles voor Animo op rayonwedstrijd

Home » Nieuws » Medailles voor Animo op rayonwedstrijd

Voor sommige meiden de eerste wedstrijd van het seizoen, voor anderen de tweede in korte tijd. GV Animo is weer in de startblokken voor het nieuwe seizoen.

In Rotterdam Zuid werd zondag 4 december de eerste rayonwedstrijd gehouden. Alle verenigingen in en rond Rotterdam Zuid kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden. Animo nam deel met de Jongtalenten en de Selectie meiden. Voor de kleine voor-instappers een hele beleving. Ze brachten het er netjes vanaf. Voor de 7 en 8 jarige meiden weer een hele ervaring rijker.

De instappers deden ook voor het eerst hun oefeningen voor een jury. Gelukkig viel het achteraf allemaal best mee, al hoewel het toch spannend is. Verder waren de pupillen, jeugd, junior en senior aan de beurt gedurende de rest van de dag. Assistenten Esmee, Roxanne en Marit hebben uitstekend ondersteund en lieten hun meerwaarde voor de club zien. Toppie meiden!

Gouden medailles waren er voor Nikki van der Reijden, Angelina Dees, Demi Verbeek, Nicole Vlasblom en Natalja Kersten. Zilver voor Marit Mostert en Aroya Bonnema. Een geslaagde dag en weer hard werken om de regiowedstrijden in januari weer goed van start te gaan.