Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Meiden van de C selectie in de prijzen gevallen

Home » Nieuws » Meiden van de C selectie in de prijzen gevallen

Afgelopen zaterdag 10 april vond de tweede wedstrijd van de Tuco, van rayon zuid, plaats in sporthal Hoogvliet. Lola en Valerie, twee instap meisjes geboren in het jaar 2001,  deden hieraan mee. Lola en Valerie komen allebei uit in niveau 11, een hele knappe prestatie met 3 uur trainen per week in gymzaal de Aalreep.

De Tuco wedstrijd bestaat uit 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd heeft in mei plaatsgevonden en de tweede wedstrijd afgelopen zaterdag. Het totaal aantal punten van allebei de wedstrijden wordt bijelkaar opgeteld en daaruit komt 1 winnaar.

Lola Roosen was in de eerste wedstrijd 1ste geworden en had een behoorlijke voorsprong op nummer 2. Bij de tweede tuco wedstrijd is Lola 2de geworden maar over twee wedstrijden gezien kreeg zij het eremetaal goud omgehangen. Valerie van Os had op de eerste wedstrijd erg last van zenuwen en werd daardoor 6e. Vandaag waren de zenuwen veel minder en dat was duidelijk te merken. Valerie draaidee draaide een super wedstrijd en werd gedeeld eerste. Door een mindere eerste wedstrijd haalde ze net het podium niet en werd vierde.

Ook geïnteresseerd in turnen? In de week van 17 april tot 24 april, de nationale sportweek,  zullen er diverse activiteiten gehouden bij Animo Hoogvliet.

Op zaterdag 17-04-2010 wordt er een demonstratie gegeven. Uiteraard is er ook tijd om even zelf op de tumblingbaan te springen. Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur.

En op woensdag 21-04-2010 vindt er een turn instuif plaats in sporthal Hoogvliet. Je bent welkom van van 13.00 uur tot 16.00 uur

Buiten dat zijn alle recreatie lessen vrij toegangkelijk, voor de dagen en tijden zie het kopje lesrooster.