Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Mooie prestaties van Animo op Pernisser Mini-Cup

Home » Nieuws » Mooie prestaties van Animo op Pernisser Mini-Cup

De turnselectie van gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet bestaat op dit moment vooral uit jonge meisjes van 5 t/m 9 jaar. Het is een gezellige groep meiden die heel actief zijn en het leuk vinden om meerdere uren per week te turnen. En omdat ze het zo leuk hebben gaan de prestaties ook goed vooruit.

Hoogvliet/Pernis – Sommige meisjes zijn pas aan het turnen sinds oktober en het is dus heel knap dat ze afgelopen zaterdag allemaal hebben deelgenomen aan de Pernisser mini-Cup. Dit is toernooitje georganiseerd door GV Turnlust voor alleen jonge meisjes gehouden in de Bonte Koe gymzaal in Pernis. In de categorie pre-mini D4 behaalde Sofia Nascimento een hele mooie 3e plaats met een prachtige sprong met het hoogste cijfer van de dag: 14.400 punten. Eliza Baai werd tot haar grote verbazing 1e bij de mini’s D4 en heeft haar medaille niet meer afgedaan tot ze naar bed ging.

Elin de Pan en Noa Gelderland deden mee bij de mini’s op Jong talent niveau. Zij werden respectievelijk 1e en 2e. Superknap en overal weer iets moeilijkers gedaan dan de vorige wedstrijd. Rima Noorzai, Yaèlle Prevos en Sarah Terpeticeanu kwamen uit op pre-instap JT-D niveau. Voor Sarah haar 1e wedstrijd ooit, zo spannend! De meiden deden wisselende dingen goed en fout en Rima wist zo de 1e plaats te bemachtigen, Sarah werd 2e en Yaèlle werd 4e. Waarbij Rima en Yaèlle voor het eerst over de kast gingen springen van 1 meter hoog. Nya Prevos deed mee bij de pupil 1 N3 en wist daar 2e te worden. Ook daar was het een spannende strijd om de hoogste plaats.

De meiden hebben een geweldige middag gehad en bij het publiek waren er ook alleen glimlachen te zien om het plezier en de mooie prestaties van alle deelneemsters. Een luid applaus en voor alle kinderen een medaille met een roze lint.