Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Nieuwe Clubkampioenen bij Gymnastiek Vereniging Animo

Home » Nieuws » Nieuwe Clubkampioenen bij Gymnastiek Vereniging Animo

Zaterdag 10 juni hield gymnastiekvereniging Animo hun jaarlijkse onderlinge wedstrijden. Onderlinge heet het omdat er alleen deelnemers van de eigen vereniging zijn. En wat kan je worden: Kampioen van jou kluppie, dus clubkampioen van Animo 2017! Het werd een geslaagde dag met veel blije gezichten!

Met bijna 80 inschrijvingen en veel medailles te vergeven voor alle leeftijdscategorieën en niveaus, ging de dag van start met de peuters en kleuters. Fantastisch om die kleine jongens en meisjes te zien turnen op de toestellen Sprong, Brug, Balk en Lange mat. Ook hadden alle deelnemers hard geoefend op hun demonstratiedans! Wat strubbels met de muziek, toch heel goed gedaan en een luid applaus. Gevolgd door de prijsuitreiking met als kampioenen: Lisa van Dijk, Fem Tha-in, Yaèlle Prevos en Laura de Heer. De meeste punten bij de peuters en kleuters waren behaald door Laura de Heer en daarmee de Clubkampioen 2017 van deze groep.

Daarna een ronde recreatiemeisjes, met maar liefst 18 deelneemsters geboren in 2009 en 1 groepje 2008. Zij mochten op de bekende 4 toestellen aantreden en konden hun oefeningen al helemaal alleen. Ook zij sloten af met een hippe dans voor het publiek. Ook deden Demi en Zahina van de selectie hun zelfgemaakte demo-dans. Gevolgd door de bekend making van de kampioenen: Felicity Ton, Keyshaley Bryan, Romaysa Azzouzi en Liv Duran.

Ronde 3 met veel variatie: De jongens, de springgroep en recreatie meiden allemaal door elkaar en op hun eigen toestellen. Wat organisatie en geduld, maar gelukt en veel medailles!

Ashley van Veenendaal, Giordialis Lindeborg, Kenji van Velzen, Lucas de Jonge Lughten, Francis Visser, Chelsey van der Heijden en Aisha Ahmed. Kenji mag zich dit jaar Clubkampioen heren noemen!

De laatste ronde met de jongtalent selectie, de jongere selectie meiden en de laatste groep recreanten als afsluiter van de dag. En die schattige pre-mini’s geboren 2011 die al echt een oefening maken, zo schattig! Goud omgehangen kregen Lieke de Jonge Lughten, Sylvie Koster, Nessa van Eden, Charissa Ralf, Phileine Jansen, Nikki van der Reijden, Ashley van Veenendaal en Samantha van Dorp.

Lieke mag zich Clubkampioen Jong talent noemen en Nikki is clubkampioen Selectie.

En vooral bij recreatiemeiden was het heel spannend wie die grote beker mee naar huis mocht nemen, want het verschil was klein en duurde wel 3 wedstrijdronden. Keyshaley met 49 punten werd net ingehaald door Samantha van Dorp met 51 punten en dus mag Samantha zich Clubkampioen recreatie 2017 noemen.