Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Nieuws

Home » Nieuws

SEIZOENSAFSLUITING

Na een bewogen jaar even wat leuks doen met z’n allen! Aanmelden kan via een mail naar robin@animohoogvliet.nl met voor- & achternaam en leeftijd doorgeven. Ook papa’s/mama’s, broertjes/zusjes mogen meedoen, graag ook deze even aanmelden, alsjeblieft! Dit kan tot uiterlijk donderdag 15 juli 20:00 uur. Wij hebben we zin in!❣️#stoepranden #seizoensafsluiting #animohoogvliet #animo #evenwatleuks #fun #zinin #benjijerbij

2 april Animo Paasbingo

Wij hebben wat leuks voor jou!!! Hou vrijdag avond 2 april, tussen 18:30-19:30uur, vrij, want dan is de online Paasbingo van GV Animo Hoogvliet.

De bingo is bedoeld voor Animo leden vanaf 6 jaar. Deelname is helemaal gratis.

Aanmelden kan via de volgende link:  https://bit.ly/3c1QR6w  

Let op! Aanmelden kan tot 26 maart. Na aanmelding ontvang je 2 bingokaarten en een link naar de online Teams Meeting.

Voor eventuele vragen kun je ons bereiken per mail: activiteiten@animohoogvliet.nl of via onze sociaal media kanalen.

Jij bent er toch ook bij!?

Tot op de bingo avond!

Buiten/garage Trainen

Het woord van de voorzitter.

De buiten/garage trainen zijn in volle gang en we zien dat de kinderen, maar zeker ook de trainers ervan genieten. Samen weer sporten met uiteindelijk het doel weer lenig en fit de zaal in. Nu kunnen wij de kinderen niet de kwaliteit aanbieden die wij wel in de zaal kunnen. Daarom hebben wij besloten zolang wij op deze alternatieve manier trainingen aanbieden nog niet te gaan incasseren bij de leden. 

Nog wel even extra aandacht voor het volgende. Gezien het feit we voor het eerst te maken hebben met leden in quarantaine hier nog even een reminder van de regels. Als leden in quarantaine moeten vanwege contact met een coronapatiënt (bijvoorbeeld in gezin of school) dan gaan ze 10 dagen in quarantaine. Vanaf de 5e dag na laatste contact mag getest worden. Is de uitslag negatief mag men uit quarantaine. En dus weer trainen. Laat je je niet testen blijf je uiteraard de volle 10 dagen in quarantaine en mag men dus ook niet komen trainen. 

Met vriendelijke groet,
Nancy de Pan – van de Peppel
voorzitter Animo

Doe mee met de wekelijkse Animo challenges en WIN!

Wij gaan de komende weken een wekelijkse challenge doen met hopelijk alle GV Animo Hoogvliet leden. Ben je geen lid, maar wel een enorme gymfan? Dan mag jij natuurlijk ook gewoon mee doen.

Houd onze socials in de gaten, volg de instructies van de challenge en maak kans op leuke prijzen.

Volg GV Animo Hoogvliet op Instagram en Facebook,

Wij verheugen ons op leuke foto’s!

Indien je niet wilt dat je zoon/dochter herkenbaar is op de foto, dan raden wij aan een smiley face op het gezicht te plakken.

HAPPY CHALLENGES!

Nieuwe recreatie les op donderdag! Meld je nu aan!

Na de kerstvakantie zullen wij een nieuwe recreatieles introduceren. Dit doen wij omdat de Dinsdag en Woensdag lessen vol zitten!

Deze les zal gegeven worden door Robin van Eijk. Sommige zullen Robin al kennen van het turnen, aangezien Robin als klein meisje is begonnen bij GV Animo Hoogvliet. Ook heeft zij eerder lesgegeven bij de springgroep en is ze juf op de basisschool Andries van der Vlerk.

Donderdag
Voor wie? Meisjes van 6 tot 9 jaar
Hoelaat? 17:00 uur tot 18:00 uur
Waar? Gymzaal aan de Aalreep in Hoogvliet

Vanaf Donderdag 7 januari 2021 is uw dochter van harte welkom!

Voor meer informatie contacteer:
info@animohoogvliet.nl

GV Animo houdt Diploma -Dag

Gymnastiekvereniging Animo heeft op 7 november een Diploma-dag gehouden in de turn/gymzaal Campus te Hoogvliet.

Vanwege de maatregelen zijn alle wedstrijden verplaatst naar 2021. Animo wilde toch iets doen voor hun jeugdige leden, omdat er al zolang geen activiteiten/wedstrijden hebben kunnen plaatsvinden. De kinderen werken graag naar iets toe en willen ook graag aan hun familie en vrienden laten zien wat ze allemaal leren in de wekelijkse turnlessen. Dus van peuter tot recreant en selectie tot springgroep konden zich inschrijven voor deze dag.

Het was Animo er veel aangelegen om ook iedereen te laten meekijken, dus is er flink in de buidel getast en een heuse livestream opgezet. Live Media Facilities en Revelation Events wilde de vernieuwende uitdaging aangaan. Wel vier professionele camera’s stonden in de zaal om alles live uit te zenden. Voor de eerste keer ging het helaas niet helemaal zoals gehoopt, maar de wil was er en uiteindelijk is het toch gelukt!

Rekening houdend met álle maatregelen en de fijne medewerking van de ouders van de kids is het een hele leuke dag geworden voor de Animo-leden.

In kleine groepjes konden ze hun kunsten laten zien en de jury beloonde hun prestaties met een gouden, zilveren of bronzen ster. Deze werd op een kleurig diploma geplakt om mee naar huis te nemen, samen met een polaroidfoto. En het pakketje werd compleet gemaakt met een heel mooi t-shirt!!!

Vanwege het 65-jarig bestaan van Animo en de lancering van het nieuwe logo krijgen alle leden van Animo dit t-shirt, ook al hebben ze niet meegedaan aan de Diploma-dag.

De kinderen gingen naar huis met een grote glimlach en aan de positieve reacties te horen is het voor herhaling vatbaar. Misschien volgt er wel een tweede versie….

Vacature: Recreatie trainer m/v (2u p.w)

GV Animo Hoogvliet heeft een vacature openstaan voor een Turntrainer M/ V voor de recreatielessen (2 uur per week).

GV Animo Hoogvliet is de oudste en enige gymnastiekvereniging in Hoogvliet en is opnieuw hard aan het groeien. De recreatie lessen voor meisjes van de leeftijd 6 tot 10 jaar lopen vol. Daarom zijn wij dringend opzoek naar een extra recreatie trainer voor deze meisjes.

Gevraagd
Als trainer ben je verantwoordelijk voor jouw eigen lesgroep(en). Je bereidt je eigen lessen voor, leert de kinderen op hun niveau onderdelen en oefeningen aan op de verschillende turntoestellen en begeleidt de kinderen tijdens wedstrijden en verenigings activiteiten.

Ben jij die enthousiaste teamspeler die het belangrijk vindt om kinderen te laten turnen?
Als jij:
• Student bent (geweest) aan HALO, CIOS of MBO Sport en bewegen
• Of in het bezit bent van een KNGU-licentie
• Of een enthousiaste oud-turn(st)er bent die het leuk vindt om opgeleid te worden tot turntrainer.
• 2 uur beschikbaar bent in de week. Lesdag in overleg.
Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij bieden:
• Leuke collega trainers
• Enthousiaste beginnende gymnasten
• De mogelijkheid om nieuwe groepen op te starten
• Een contract via een vrijwilligersvergoeding
• Doorgroeimogelijkheden en opleidingen

Voor meer informatie over GV Animo Hoogvliet of over de vacature kun je mailen of bellen naar:
E-mail: eliza@animohoogvliet.nl
Telefoon: 06-53645107