Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Onderlinge Wedstrijd 2015

Home » Nieuws » Onderlinge Wedstrijd 2015

Zaterdag 21 november werden in de Campus Hoogvliet de onderlinge wedstrijden 2015 gehouden. Door het extreme warme weer in juli van ruim 30 graden in een sporthal moesten de turnwedstrijden helaas afgelast worden.

Best lastig een datum te vinden om opnieuw de hal te reserveren en de kinderen de kans te geven zich voor te bereiden op een nieuw seizoen. Helaas geen selectie turnsters ivm het wedstrijdprogramma. De dag begon met de wedstrijden van de peuters en kleuters en de jongste recreatie meisjes. Altijd weer een heerlijk gezicht om deze kleine jongens en meisjes hun kunstjes te zien uitvoeren. Op de tribune niets anders dan lachende en trotse gezichten.

In de 2e ronde waren de meisjes recreatiegroepen en de jongens aan de beurt. Toen was het tijd voor de lunch die sponsort werd door Albert Heijn Hoogvliet zodat de de organisatie en juryleden hun werk goed en op tijd konden blijven verrichten. In de 3e ronden mochten de inmiddels flink gegroeide groepen Jongtalent (JTS) en wedstrijdgroep hun aantreden maken. Er werden prachtige oefeningen geturnd en hoe klein en fijn de JTS meisjes ook zijn, het zag eruit alsof het ze geen moeite kostte.

Alle deelnemers kregen een mooie grote diploma gesponsord door “De Waal” kantoor efficiency en de hele dag door werden er stukjes appels aan de kinderen gegeven namens Hoogvliet Supermarkt. Er zijn heel veel medailles uitgereikt dus hier slechts een opsomming van de gouden medaille winnaars: Ayssa Winkels, Jelany Zimmerman, Nessa van Eden, Senna Heel, Rose Jansen, Raychana Tilak, Dely Lindeborg, Alyssa Erkelens, Maryam Al-Khoury, Isabella Lubben, Mel van Dijk, Gertjan Gabriel Youssef, Colin Stam, Aroya Bonnema, Jenary Anthonij, Liv Duran, Romy Snijder en Laura Moret.

Nessa van Eden

Voor alle medaille winnaars was er een gerbera, maar de clubkampioenen van 2015 werden dit jaar extra in het zonnetje gezet met een grote bos bloemen die ook gesponsord werd door Tuincentrum “de Molen”. Animo’s clubkampioenen 2015 zijn geworden Nessa van Eden (kleuters&peuters), Alyssa Erkelens (recreatiemeisjes), Colin Stam (jongens), Jenary Anthonij (JTS) en Romy Snijder (wedstrijdgroep).

Aan het einde van de middag was het nog de buurt aan Milou Erkelens om in Prinsenbeek met haar team KDO hellevoetsluis/KDO Lekkerkerk/SV Doto/Animo hun opwachting te maken op het NK teams. Het was heel spannend en er werd op hoog niveau geturnd. Het was spannend tot de laatste ronde en laatste turnster was geweest, zo dicht op elkaar. Het combi team stond de hele wedstrijd op de 3e plek, helaas werden er iets teveel foutjes gemaakt. Zeer tevreden werden de dames 5e in de hoogste divisie van Nederland.