Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Prima Vista 2017

Home » Nieuws » Prima Vista 2017

Elk jaar houdt gymnastiekvereniging Animo deze “na-turn” wedstrijden voor haar recreatieleden. Prima Vista houdt in dat er een niet-deelnemende turnster of turner de oefening 1 x voordoet en de kinderen moeten deze oefening zo goed mogelijk onthouden en precies nadoen.

De deelnemers hebben van te voren deze oefeningen niet geoefend op hun trainingsuur. Natuurlijk hebben ze wel alle elementen geoefend zoals de koprol of radslag, ze weten alleen niet in welk volgorde en wat er tussenin zit. Was het nou een kattensprong of een zweefstand???

De wedstrijd werd gehouden op zaterdag 11 maart in de Sporthal van de Campus in Hoogvliet. Het was een knusse en gezellige wedstrijden. De kleuters en peuters hadden zelfs een extra dansje op K3 ingestudeerd voor het publiek. Heel erg leuk! Uiteraard waren er ook heel veel prijzen te verdelen voor alle leeftijdsgroepen van jongens, meisjes en springgroep. De prijswinnaars zijn:

Ashley van Veenendaal, Janna Klapwijk, Lisa van Dijk, Thulshi-Rani Ganpat, Yaèlle Prevos, Lieke de Jonge Lughten, Esmee Verweij, Keyshaley Bryan, Celine Kiran Smits, Veronique de Vries, Mayra Costa, Kenji van Velzen, Samantha van Dorp en Jermia Peters.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Vind je turnen leuk, ben je een meisje geboren in 2010 of 2011 en lijkt het je wat om vaker te turnen dan 1 uur per week dan kun je op 18 maart deelnemen aan de talententestdag in de gymzaal aan de Cromme Meth vanaf 13.00 uur. Misschien ben jij die nieuwe Eythora Thorsdottir!!!

Wel vooraf opgeven via http://tinyurl.com/jongtalententest