Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Proefles

Home » Groepen » Proefles

Proefles

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vereniging. Turnen is leuk en wij denken dat het bovendien goed is voor de grove motoriek en de algehele ontwikkeling.

Om te kijken of je zoon/dochter of jijzelf het leuk vindt om te turnen mag er eerst deelgenomen worden aan 2 gratis proeflessen. Hiervoor kun je je aanmelden via info@animohoogvliet.nl.

  • Bij de 1ste proefles mag een ouder aanwezig zijn of afspreken met de trainster om het laatste kwartiertje een kijkje te nemen.
  • Bij de 2de proefles en de daaropvolgende lessen vragen wij ouders om niet aanwezig te zijn.

Uitgangspunt bij Animo Hoogvliet is namelijk dat wij willen dat de kinderen volledig betrokken zijn bij de les. Een betrokken kind leidt namelijk tot ontwikkeling. Daar waar betrokkenheid is, zit het goed. In een betrokken activiteit geven kinderen het beste van zichzelf. Wanneer kinderen betrokken zijn, zijn ze op hun eigen niveau bezig, hun kennen en kunnen wordt volledig gemobiliseerd en beweegt het kind zich aan de grens van zijn mogelijkheden (Verhoef, 1998). Wanneer kinderen werkelijk betrokken zijn bij een activiteit zal de kans op ontwikkeling het grootst zijn.  Wij zijn van mening dat wanneer ouders niet in de les aanwezig zijn, de betrokkenheid van de kinderen het groots is, voor klein en groot!

Hoe nu verder?

  1. Op de recreatiepagina kun je lezen hoe de lessen bij Animo Hoogvliet zijn opgebouwd.
  2. Vervolgens kun je bij de leeftijd van je kind zoeken welke les geschikt is voor je kind en wat het doel van deze specifiek les is.
  3. In het rooster kun je zoeken naar een geschikte tijd en aanmelden via info@animohoogvliet.nl voor een proefles. Graag voordat de les begint eventjes de train(st)er aanspreken dat je langskomt voor een proefles. 
  4. Trek bij de proefles je kind makkelijke kleren aan en het liefst op blote voeten of kleine fijne (turn)schoentjes.
  5. Vindt je kind het leuk, vul dan dan na de tweede proefles het inschrijfformulier in en lees tevens onze huisregels door.

VERENIGEN

Dat is iets wat wij graag samen met elkaar doen: besturen, lesgeven en activiteiten organiseren.