Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Lidmaatschap

Home » Informatie » Lidmaatschap

Inschrijven

Heeft jouw zoon/dochter 2 proeflessen meegedraaid en wil je hem/haar aanmelden, vul dan het digitale inschrijformulier in.

Wijziging

Wijzigingen kun je mailen naar de ledenadministratie@animohoogvliet.nl. Wil je je rekeningnummer wijzigen? Let dan wel op dat de automatische incasso verwerkt wordt op het gewijzigde rekeningnummer.

Opzeggen

Het is jammer als je onze vereniging wilt verlaten. De regels die gelden voor bijvoorbeeld tijdschrift abonnementen gelden niet voor lidmaatschappen bij een sportvereniging. Wij gaan het echter niet al te ingewikkeld maken.

Je kunt aan de ledenadministratie@animohoogvliet.nl de opzegging doorgeven.

Let op dat een opzegging 1 maand voor het einde van het kwartaal bij ons binnen dient te zijn. Zodoende hebben onze vrijwilligers de tijd om het administratief te verwerken.

Bij blessures kan er ook een tijdelijke stop van de contributie worden aangevraagd. Neem in dit geval contact op met ledenadministratie@animohoogvliet.nl.

Ter info: Is er al contributie voor het kwartaal/jaar betaald, dan kun je tot het einde van het kwartaal/jaar de lessen volgen. Wenst hij/zij direct te stoppen dan is dat uiteraard mogelijk, echter vindt er geen restitutie van de contributie plaats.

VERENIGEN

Dat is iets wat wij graag samen met elkaar doen: besturen, lesgeven en activiteiten organiseren.