Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Animo’s Onderlinge wedstrijden een turnspektakel!

Home » Nieuws » Animo’s Onderlinge wedstrijden een turnspektakel!

Zaterdag 23 juni was Sporthal Hoogvliet wederom een echte turnhal voor de Onderlinge Wedstrijden van G.V. Animo-Hoogvliet. Met dank aan de beheerder kon Animo de dag voor het festijn al de vrije oefeningsvloer neerleggen en de laatste wedstrijdvoorbereidingen treffen. Alle leiding, bestuur en vrijwilligers zijn weer in touw geweest om de organisatie een succes te maken. En het werd een turnspektakel! Alle 110 deelnemers kregen een medaille uitgereikt door Petra van Welie van het secretariaat voor ook hun goede prestaties. De maarliefst 29 prachtige bekers werden uitgereikt door enkele jonge Animo-leden.

De dag begon met de kleintjes van de peuter en kleuter groep. Zo schattig om te zien. Aangemoedigd door papa’s en mama’s, opa’s en oma’s lieten ze hun kunsten zien en volgde een luid applaus. Ook de meisjes recreatie van 7 en 8 jaar waren al vroeg uit de veren. De kampioenen: Yanick Vermeulen, Dominique Vermeulen en Dionne de Rooy.

Daarna was het de tijd voor onze heren/jongens en recreatie meiden van 9 t/m 13 jaar. De jongens namen het net nieuw aangeschafte rek van de Sporthal voor het eerst in gebruik en waren er zeer tevreden over. Zowel Animo als Tivonio zullen van dit toestel intensief gebruik  gaan maken en zijn dus erg content! Voor de recreatie meiden geen nieuwe toestellen, maar natuurlijk wel die mooie lekker verende vrije oefeningsvloer waar je heerlijk op kan springen.
De winnaars: Phyllis Koper, Richelle vd Tol en Thomas Fransz.

In de middag de beurt voor de A en B selectie meiden. Even goed opwarmen en dan van start. Met vele salto’s, flik flakken, handstanden en spagaten was er leuk en goed turnen te zien.

Met alle meiden in het rood, wit/zilver en zwarte pakjes zag het er goed verzorgt uit. Én zelfs alle bestuurders en trainers, trainsters én assistent trainsters liepen de hele dag al in een mooi blauw shirt gesponsord door de AVR. Voor het eerst is er een shirt gesponsord voor deze bijzonder actieve groep binnen Animo. We willen AVR daar ook speciaal voor bedanken! Het gaf eenheid en geen discussie meer wie je moet aanspreken voor een vraagde. In deze ambiance deden de A en B Selectie meiden het bijzonder goed. Ook de juryleden waren te spreken over de prestaties van deze dametjes, met als hoogtepunt de salto v.o op de hoge balk door Milou Erkelens.

De winnaars: B sel: Sanne Bruinink, Myrthe van Baardewijk en Marjolijn Nagel.
A sel: Eythora Thorsdottir en Robin Geever
Dan zijn er nog de overall winnaars welke de felbegeerde Wisselbekers mochten ontvangen, de nieuwe Clubkampioenen van 2007! Dionne de Rooy (recreatiemeisjes), Thomas Fransz (jongens), Marjolijn Nagel (B selectie) en Eythora Thorsdottir (A selectie).