Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Valentijnsdisco groot succes!!!

Home » Nieuws » Valentijnsdisco groot succes!!!

Het was een groots feest met héél veel leden van Animo met héél veel vriendjes en vriendinnetjes. Om 19.00 uur stond de kleedkamer en gang al vol met kinderen en ouders te trappelen om naar binnen te mogen. Helaas was door een foutje van de beheerder (vergeten de deur te ontgrendelen!! Oh oh) het een beetje uitgelopen, want de DJ heeft echt effe de tijd nodig om zijn spullen te installeren.

En er was niet de eerste de beste DJ aanwezig… namelijk DJ Erik B. Sommige hadden nog nooit van hem gehoord, maar als je zegt dat deze 16 jarige jongenman ook in Holly mag draaien, weten ze wat dat betekend!    PARTY-TIME!!!!

Om 19.15 uur kwam trainer Jan de kinderen toespreken in de kleedkamer. Toen hij vertelde dat alleen verliefde stelletjes naar binnen mochten klonk er luid protest, dus dan maar zo verliefd kijken als je kan, dan komt het ook goed…
En daar stroomde iedereen naar binnen…

In een donkere gymzaal verkleed als disco, met snoepjes, chips en limonade te koop, hippe muziek, een licht show, vrolijke kinderen gekleed in rood en wit, trainer en trainsters met fluoriserende armbanden, kortom een super gezellige boel. Helaas was om 21.30 uur het feest al weer voorbij.

Na een intensieve avond maakten de trainsters de schade op……
het was een FANTASTISCH GESLAAGD FEEST!

Willen jullie ook iets vertellen over het feest, mail dan je verhaal naar onze webmaster of schrijf een leuk stukje in het gastenboek.Uiteraard mag een ingezonden stuk voor het clubblad ook. Deze kun je sturen naar Animo’s Postbus 607, 3190 AN Hoogvliet. T.a.v clubblad