Gymnastiekvereniging Animo Hoogvliet
info@animohoogvliet.nl

Eerste wedstrijd in de Enk

Home » Nieuws » Eerste wedstrijd in de Enk

Zaterdag 26 nov werd de 1e Districtswedstrijd gehouden in Sporthal de Enk in Rotterdam Zuid. Het wedstrijdseizoen voor turnend Nederland begint langzaam op gang te komen.  Zo ook voor Animo’s 2e divisie meisjes was het de eerste wedstrijd van het seizoen.

Namens Animo namen Angelina Dees en Phileine Jansen deel bij de pupillen 1. Bij de 1e jaars jeugd N3 deed Demi Verbeek mee. Bij de junioren Nicole Vlasblom en Shakina Djojomarto en bij de senioren Pamela Holder. Voor de meiden was het weer even inkomen en de oefeningen beoordelen. Er werden op de meeste toestellen nieuwe oefeningen gedaan en ook nieuwe elementen geprobeerd. Sommige lukten, anderen niet. Vooral het niet hebben van een volledig ingerichte zaal was helaas goed te zien tov andere verenigingen in het district Zuid-Holland.

Turnster Pamela Holder die vorig seizoen deputeerde bij de senioren na een aantal jaren turnpauze was heel goed op dreef. Zij wist na vier toestellen de 2e plek te bemachtigen en kreeg de zilveren medaille omgehangen. Als start van het seizoen was het een goede les om weer hard aan het werk te gaan. Volgende week is er ook de eerste rayonwedstrijd. Dan kunnen de andere meiden ook hun eerste wedstrijd turnen om erin te komen en kan de 2e divisie weer stappen erbij maken.